Iulia Prisecaru

Managing Partner

Da, sunt zece ani de Roddia! WOW, inca nu imi vine sa cred. Cumva, uitandu-ma in urma totul s-a asezat firesc, natural. Nu spun ca a fost usor pentru ca nu a fost. Pot spune insa cu siguranta ca a fost o aventura, grozav de distractiva, ca am invatat enorm din toate punctele de vedere, ca am devenit poate un om mai bun si un pic mai inteleapta, ca sunt dupa atata timp recunoscatoare pentru toate lectiile si greutatile scoase in cale, acum le inteleg atat de bine rostul.

In 10 ani nu am reusit sa ma plictisesc vreodata. Imi place sa constat ca inca sunt entuziasmata de proiecte noi, ca in permanenta acest domeniu vast al comunicarii intre oameni se transforma si inca sunt atatea de invatat, de creat, de descoperit.

Lucrez cu oamenii care imi plac si la care tin cu adevarat, cu care impartasesc valori si convingeri, de la care invat in continuare si consider ca este poate cel mai important castig al muncii mele. Da, uneori am senzatia ca traim cumva la Roddia intr-un fel de bula de energie pozitiva, avand un parcurs propriu si o existenta paralela cu “realitatea cotidiana”, un pic mai gri si mai intunecata decat ar trebui.
Dar cred cu tarie ca “universul” ni-l cream si ca suntem aici pentru a experimenta si invata iar “jobul” e parte din viata noastra, nu un calvar obligatoriu, o existenta paralela cu cea de acasa.
Confucius spunea cred ca: "fa ceea ce iti place si nu va trebui sa muncesti nici o zi in viata ta".

Sunt 15 ani de cand lucrez, 15 ani de lucru cu oameni. Indiferent din ce unghi: cel de HR, cel de client service, cel de manager, sau de antreprenor, e important ca orice interactiune sa fie relevanta pentru tine sau pentru ceilalti. Sa aduca ceva bun in plus.
Acum inteleg ca relationarea si povestile oamenilor sunt ceea m-a pasionat dintotdeauna. Oamenii.

© 2018 Roddia